Over Ester

en toen was er Bijzonder Anders door Ester

Kralengekte :-)
Kralengekte :-)

Als kind al was ik gek op sieraden maken en creatief bezig zijn. Stond ik met zelfgemaakte ringetjes, oorbelletjes en armbandjes in het Winkelcentrum in Etten-Leur tijdens de Kindermarkt :-) en knutselde ik met mijn moeder en vriendinnetjes heel wat af tijdens vrije middagen.

 

Jaren later in mijn volwassen leven ben ik nog net zo'n Creatieveling die in gedachten 24 uur per dag aan het ontwerpen is en het geluk heeft dat ik een paar uur per dag ook echt sieraden en accessoires aan het maken ben vanuit die inspiratie.

 

Ik ben dol op mensen, jong en oud en leer graag aan anderen hoe ze bijvoorbeeld sieraden kunnen maken en hoe ze creatief bezig kunnen zijn, zo ontstonden de workshops. Tijdens een paar uurtjes gezellig en creatief bezig zijn, met als klapstuk een zelfgemaakt sieraad wat met veel plezier nog jarenlang kan worden gedragen.   

 

Vaak kreeg ik de vraag van dames, heren en/of kids of een sieraad passend gemaakt kon worden, reeds gekocht in een winkel, maar het is te groot, of te klein en of ik daar iets aan zou kunnen doen? Mede hierdoor ben ik me, naast het ontwerpen, maken en repareren van sieraden voor iedereen, ook gaan verdiepen in het speciaal ontwerpen en maken van sieraden voor ALLE MATEN, van klein tot groot van breed tot smal, want zeg nou zelf, we verdienen allemaal een prachtig en passend sieraad (of sieraden :-)), groot, klein, jong, oud, vol en minder vol. Het maken van sieraden voor bijvoorbeeld een kind is weer heel anders dan voor een grote dame en/of heer het is niet alleen een kwestie van een langere ketting of een kraaltje meer. Ook de materialen zijn van groot belang.

 

Bij Bijzonder Anders door Ester® is iedereen in goede creatieve handen! 

 

 

Alles is mogelijk, handgemaakt met liefde en aandacht voor de persoon die de sieraden gaat dragen. BESPREEK JE WENSEN, niets is onmogelijk!

  

Laat je verrassen, verwennen, verwonderen en kom genieten tijdens een workshop bij Bijzonder Anders of gun jezelf een Bijzonder Anders door Ester®.

 

een bijzondere groet,

Ester 

+ 31 6 14493421

(Etten-Leur)

info@bijzonderanders.nl